Valah - BROKER VAMAL
telefon: +373 22 550 097
Descărcări

Descărcări

VALAH versiunea 5.2.4

In versiunea data au fost adaugate NOTELE EXPLICATIVE. În caz de depistare a careva erori rugăm sa ne informați. Salvați fișierul dat, dezarhivati arhiva si salvați fișierul valahw.exe in mapa de lucru al programului VALAH care se numește CUSTOMW. In timpul acestei proceduri deconectati Microsoft Defender (ANTIVIRUS) in cazul cind sistemul de operare este Windos10-11.

VALAH versiunea 5.2.3

In versiunea data a fost efectuat careva update la calculul la acciz. Functia data este in cimpul de meniu INREGISTRARE- DECLARATIE NOUA DIN XML. În caz de depistare a careva erori rugăm sa ne informați. Salvați fișierul dat, dezarhivati arhiva si salvați fișierul valahw.exe in mapa de lucru al programului VALAH care se numește CUSTOMW. In timpul acestei proceduri deconectati Microsoft Defender (ANTIVIRUS) in cazul cind sistemul de operare este Windos10-11.

VALAH versiunea 5.2.2

In versiunea data a fost efectuate careva corectari la importul a fisierului XML exportat din SI ASYCUDA sau alt program.Functia data este in cimpul de meniu INREGISTRARE- DECLARATIE NOUA DIN XML. În caz de depistare a careva erori rugăm sa ne informați. Salvați fișierul dat, dezarhivati arhiva si salvați fișierul valahw.exe in mapa de lucru al programului VALAH care se numește CUSTOMW. In timpul acestei proceduri deconectati Microsoft Defender (ANTIVIRUS) in cazul cind sistemul de operare este Windos10-11.

VALAH versiunea 5.2.0

In versiunea data a fost adaugata posibilitatea importului a fisierului XML exportat din SI ASYCUDA sau alt program.Functia data este in cimpul de meniu INREGISTRARE- DECLARATIE NOUA DIN XML. În caz de depistare a careva erori rugăm sa ne informați. Salvați fișierul dat, dezarhivati arhiva si salvați fișierul valahw.exe in mapa de lucru al programului VALAH care se numește CUSTOMW. In timpul acestei proceduri deconectati Microsoft Defender (ANTIVIRUS) in cazul cind sistemul de operare este Windos10-11.

VALAH versiunea 5.1.11

In versiunea data a fost adaugata scutirea 377. În caz de depistare a careva erori rugăm sa ne informați. Salvați fișierul dat, dezarhivati arhiva si salvați fișierul valahw.exe in mapa de lucru al programului VALAH care se numește CUSTOMW. In timpul acestei proceduri deconectati Microsoft Defender (ANTIVIRUS) in cazul cind sistemul de operare este Windos10-11.
valah logo

Vom fi onorați să fiți clientul nostru.

Contacte

Chișinău, MD-2060, Republica Moldova, str. Varșovia 7, of. 1

info@valah.md

+373 22 550 097

Adresează întrebări