Valah - BROKER VAMAL
telefon: +373 22 550 097
Despre proiect

Mai mult de 25 ani experiență în domeniul vămuirii

licence

Brokerul vamal „VALAH” SRL este o companie națională fondată în anul 1994 și este una dintre primele și cele mai mari companii de broker vamal din Republica Moldova, care se bucură pe întreaga perioadă de activitate de o imagine profesionistă pe piață. Compania dispune de un personal calificat, cu o vastă experiență în domeniu și care este pregătit în orice moment să răspundă solicitărilor clienților săi, oferind servicii de calitate.

„VALAH” SRL este licențiată în domeniul prestării serviciilor de comisionar vamal, cu oficii și reprezentanți în majoritatea posturilor vamale din Republica Moldova.

Specialiștii „VALAH” SRL au capacitatea de a asigura clienților suportul informațional adecvat pentru a alege cele mai bune soluții pentru operațiunile planificate, acordând consultanță profesională privind termenele, condițiile, cerințele, limitările și garanțiile aplicabile regimurilor vamale, aplicabilitatea legislației în diferite situații, precum și suportul necesar în vederea evitării riscurilor și pierderilor în activitatea de comerț internațional.

Valorile noastre corporative se bazează pe calitate, competență, rapiditate și eficiență în relațiile cu clienții noștri. Totodată, echipa noastră participă activ în dezvoltarea bunelor practici în domeniul vămuirii, precum și în procesul de elaborare a actelor normative în domeniu, fiind unul din fondatorii ”Asociaţiei Brokerilor Vamali din Republica Moldova”. Colaborarea cu autoritățile vamale permite asigurarea unui suport de valoare pentru facilitarea dialogului cu acestea, în interesul clienților companiei.

certificat

„VALAH” SRL gestionează și este deținătorul drepturilor de autor asupra programului informațional ©”Valah”, utilizat de majoritatea comisionarilor vamali pentru perfectarea declarațiilor vamale, astfel realizând o evidență continuă a informațiilor privind actualizările și modificările legislative în domeniul vămuirii.

De asemenea, „VALAH” SRL este una dintre puţinele companii de broker vamal care operează un departament dedicat medierii și soluționării divergențelor cu autoritățile vamale de diferite nivele, pentru apărarea intereselor clienților săi.

Oferim servicii atât firmelor locale, cât și companiilor străine (reprezentanțe internaționale, firme nerezidente) care necesită vămuirea mărfurilor. Brokerii noștri sunt specializați în servicii pentru toate tipurile de regimuri vamale, precum și pot oferi consultanță cu privire la operațiuni complexe care necesită o analiză detaliată a tuturor factorilor (i.e. regimuri vamale speciale cu scutire de taxe vamale, aplicabile proiectelor investiționale, alte structurări complexe).

valah logo

Vom fi onorați să fiți clientul nostru.

Contacte

Chișinău, MD-2060, Republica Moldova, str. Varșovia 7, of. 1

info@valah.md

+373 22 550 097

Adresează întrebări