Valah - BROKER VAMAL
telefon: +373 22 550 097
Descărcări

Descărcări

VALAH versiunea 4.3.39

In versiunea data au fost inlaturate careva erori. În caz de depistare a careva erori rugăm sa ne informați. Salvați fișierul dat, dezarhivati arhiva si salvați fișierul valahw.exe in mapa de lucru al programului VALAH care se numește CUSTOMW. In timpul aceste proceduri deconectati Microsoft Defender (ANTIVIRUS) in cazul cind sistemul de operare este Windos10-11.

VALAH versiunea 4.3.38

In versiunea data au fost adaugate toate codurile de scutiri.. În caz de depistare a careva erori rugăm sa ne informați. Salvați fișierul dat, dezarhivati arhiva si salvați fișierul valahw.exe in mapa de lucru al programului VALAH care se numește CUSTOMW. In timpul aceste proceduri deconectati Microsoft Defender (ANTIVIRUS) in cazul cind sistemul de operare este Windos10-11.

VALAH versiunea 4.3.36

In versiunea data au fost adaugate careva modificari din legislatie. În caz de depistare a careva erori rugăm sa ne informați. Salvați fișierul dat, dezarhivati arhiva si salvați fișierul valahw.exe in mapa de lucru al programului VALAH care se numește CUSTOMW. In timpul aceste proceduri deconectati Microsoft Defender (ANTIVIRUS) in cazul cind sistemul de operare este Windos10-11.

Model de fisier EXCEL

Model de fisier EXCEL pentru import

Declaratia Ecologica

Aici sunt inoirile pentru Declaratia Ecologica. Salvati arhiva, o dizarhivati si salvati fisierele ECONOM.DBF si ECONOM.CDX, exact cu aceasta denumire in mapa CUSTOMW\DATA\MAIN
valah logo

Vom fi onorați să fiți clientul nostru.

Contacte

Chișinău, MD-2060, Republica Moldova, str. Varșovia 7, of. 1

info@valah.md

+373 22 550 097

Adresează întrebări