Valah - BROKER VAMAL
telefon: +373 22 550 097
Software ©VALAH

dates

Compania „VALAH” SRL gestionează și este deținătorul drepturilor de autor asupra programului informațional ©Valah, utilizat de majoritatea brokerilor vamali (specialiștilor în domeniul vămuirii) din Republica Moldova pentru compilarea declaraţiilor vamale.

Acest program performant este adaptat legislației Republicii Moldova și Sistemului Informațional Asycuda World, oferind specialistului o gamă largă de posibilități care eficientizează activitatea acestuia în procesul de completare a declarației vamale.

Unul din multiplele avantaje ale programului este interfața lui identică cu formularul declarației vamale, care oferă specialistului o percepție clară asupra rubricilor pe care le completează.

Programul oferă funcționalitate suplimentară prin module speciale de procesare a datelor utile pentru specialist, cum ar fi:

  • Nomenclatura combinată a mărfurilor;
  • Declarația Primară/Complementară;
  • PV-1 >> calcul și completare automată a formularului proceduri vamale;
  • DVV >> calcul și completare automată a formularului Declarației Valorii în Vamă;
  • Alte formulare și opțiuni.

program

Performanțele tehnice ale acestui program permit specialistului completarea foarte rapidă a declarației vamale, datorită posibilității de a importa datele din fișierele de format EXCEL și de a efectua calculele în mod automatizat, în dependență de regimul vamal și preferințele utilizate pentru vămuirea mărfurilor.

Programul oferă specialistului posibilitatea creării și păstrării unei baze de date informaționale personalizate cu toate operațiunile vamale efectuate anterior, precum și permite accesarea acestora în orice moment după necesitate.

Pentru mai multe detalii despre avantajele programului ©Valah și obținerea dreptului de utilizare (i.e. Licența), vă puteți adresa la oficiul principal situat pe str. Varșovia 7, of. 1, mun. Chișinău, sau urmați contactele de mai jos.

Tel: +(373) 22 63 66 34

Tel: +(373) 22 63 72 34

e-mail: program@valah.md

e-mail: info@valah.md

valah logo

Vom fi onorați să fiți clientul nostru.

Contacte

Chișinău, MD-2060, Republica Moldova, str. Varșovia 7, of. 1

info@valah.md

+373 22 550 097

Adresează întrebări